torsdag den 28. marts 2013

Krebsehaler n' mango-avokado salat

Lækker kombination af krebsehaler, mango, peberfrugt samt avokado  - rørt op i let dressing af skyr og urter og masser af ristet sesam. 









Til 2-3 personer
  • 1 moden mango
  • 1-2 avokadoer
  • 1 gul/orange peberfrugt
  • En god håndfuld sesam
  • Et bæger med krebsehaler (200 gram, drænet vægt ca.) 
Dressing af:
  • En lille skål med skyr (alternativ creme fraice, græsk yoghurt etc.)
  • Friske krydderurter - her er anvendt lidt dild, og mynte
  • Salt/peber og en anelse lime

Fremgangsmåde:
Peberfrugt, mango og avokado skæres i ligelige tern. 
Sesamfrøene ristet på en pande og afkøles. Herefter fordeles de i salaten, dog tilbageholdes en lille smule til topping til sidst. 
Dressingen laves og blandes sammen med krebsehalerne. 
Det hele anrettes med sesam toppet og evt. med lidt krebsehaler pyntet på toppen uden dressing. 

Salaten går rigtig godt som forret til ristet rugbrød eller ciabatta/filone inspireret brød. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar