onsdag den 27. marts 2013

Mango-Basilikum salat med rejer og crunch

Rigtig lækker kombination af mango og masser af frisk basilikum toppet med store grønlandske rejer og ristede græskarkerner. 






 Til 2-3 anretninger:
  • 2-300 gram rejer
  •  1 stor moden mango
  • 1/2 basilikum plante
  • En lille håndfuld ristede græskarkerner (evt. ristet i lidt salt)
Dressing:
  • En lille skål med skyr (alternativ creme fraice, græsk yoghurt eller lign.)
  • Frisk dild - en god kvast, finthakket
  • Salt/peber 
  • En anelse friskpresset citronsaft.

Mangoen skæres ud i små tern og blandes med den friskhakkede basilikum, der kun lige bliver groft hakket for at give lidt karakter fra bladene.  
Rejerne fordeles på toppen med lidt salt/peber, og de ristede græskarkerner toppes til slut. 
Server evt. med ovenstående dressing og brød. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar