onsdag den 27. marts 2013

Rødbedesalat med ovnbagt laks, crunch og gule toner

Lækker kombination af laks og rødbeder med crunch af ristede græskarkerner og hasselnødder, samt honning/sennepsdressing med et lille twist af lime. 



Til ca. 2 personer anvendes:
  • 2 laksefileter
  • 2-3 rødbeder
  • Ristede sesamfrø
  • Ristede græskarkerner (evt. ristet med lidt salt)
  • Ristede hasselnøddekerner
  • Salt/peber
  • Evt. lidt koldpresset hørfrø olie (el. lignende)
Honning/sennepsdressing:  
  • 3-4 spsk fransk Ravigotte sauce  (kan erstattes af sød sennep)
  • Saften fra 1/2 lime  (evt. lidt revet skal)

Fremgangsmåde:

Rødbederne rives fint og blandes med de ristede sesamfrø, salt/peber og et par spsk. olie.  Lidt af sennepsdressingen blandes i, og den resterende del hældes over anretningen til sidst. 
Laksefileterne bages i ovn med citron og lidt salt/peber, og anrettes på salaten med de ristede græskarkerner og hasselnødder.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar