søndag den 24. februar 2013

2-in-1: Eggs n' bacon

Sunde æg og "bacon" som omelet med krydderurter, pesto og parmaskinke




Til en omelet anvendes:
  • 2 æg
  • 1-2 skiver parmaskinke
  • Frisk basilikum (eller andre krydderurter)
  • Lidt hørfrø og sorte sesamfrø (nigella frø)
  • Salt/peber
  • Basilikum pesto til at stege i.  

Fremgangsmåde:  

Pisk æg sammen med krydderurter, krydderier og frø. 
Kom 2 tsk god pesto på en varm pande, så det er fordelt ud og fordel herefter ægge-blandingen på. Når den begynder at blive bagt, så fordel 1-2 skiver parmaskinke på toppen - og vend herefter omeletten, så parmaskinken bliver crispy og bagt ind i omeletten.
Serveres med "bacon"-siden opad. 

   


Ingen kommentarer:

Send en kommentar