fredag den 15. februar 2013

Hot Mango Salat

Forening af mango, edemame bønner og persille lynstegt i lidt sesamolie, karrypaste, samt persille og crunch.  
En lækker sweet n' spicy side-dish


Salat til ca. 2-3 pers. 
  • 1 mango
  • En god håndfuld edemame bønner  (ca. 150 gram)
  • En kvast persille
  • Ristede mandler
  • Lidt karrypaste og sesamolie til lyn-stegning
  • Evt. lidt revet ingefær tilsat olien 
Kom en lille skefuld sesamolie, lidt revet ingefær samt 1-2 tsk karrypaste på en pande.  Tilsæt mango-tern, bønner og persille når panden er glohed. Lyn-steg, så mangoen stadig har bid, men får lidt stegeskorpe
Serveres lun med topping af ristede hakkede nødder (f.eks. mandler eller cashews). 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar