Simpel lækker ret med både stærke, syrlige og søde smagsnyancer
Til 1-2 personer:
- Steg 1-2 kyllingefileter i lidt hakkede hvidløg, olie, krydderurter, salt og peber, og et par meget tynde skiver økologiske citroner.
- På en anden pande svitses 1 lille rødløg (rustikke stykker) med lidt olie, salt/peber, 1-2 fed hvidløg hakket og et par tynde skiver af en øko. citron (de skal spises:) ).
- Tilsæt en god sjat balsamico eddike til panden, sammen med 1-2 tsk sukker eller 2 tsk flydende honning.
- Når løg-blandingen karamelliserer tilsættes tyndt skårede snack-peberfrugter (f.eks. 1-2 stk i forskellige farver).
- Peberfrugterne er færdige, når de er blevet mørke og har fået karakter fra de resterende ingredienser. De skal være bløde, så sødmen fremtræder fra peberfrugten i blandingen af syrligheden fra citron og bitterhed fra balamico blandingen.
- Anret kyllingestykkerne på peberfrugterne, og brug resterende smag fra panden som "sauce" over anretningen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar